Onze werkplaats is te vinden in Hilversum, in de oude gemeentewerf waar meerdere kleine, creatieve ondernemers kantoor houden. Hier maken we al onze producten zelf. Lasersnijden in Hilversum doen we met onze eigen apparatuur, net als 3D printen en graveren.  We doen alles samen, maar door onze verschillende achtergronden vullen we elkaar perfect aan. Iedere opdracht geeft ons energie. Door snelklantvriendelijk en betaalbaar te zijn, weten we iedereen op een goede manier te helpen. Bel, mail of kom langs om ons nog beter te leren kennen!

Kay Peters
CEO / Founder

Zolang ik dingen mag maken, ben ik gelukkig. Al een aantal jaar maak ik samen met Bram allerlei toffe producten met 3D printers, lasermachines en duurzaam en gerecycled materiaal. Van zagen tot schilderen tot werken met online programma’s.

Bram Bast
CEO / Founder

Door een achtergrond in grafisch ontwerp pak ik design uitdagingen met beide handen aan. Mijn creativiteit kan ik volledig kwijt in het maken van dingen die mensen willen hebben, en het is prachtig om te zien dat wij met behulp van 3D printers en lasersnijders ongeveer alles kunnen maken.

Keesie
Public Relations

Dankzij mij smelten alle klanten en leveranciers. Sinds ik op kantoor rondwandel is ons klantenbestand verdubbeld. Volg mij op Instagram voor een dagelijkse dosis cuteness.